Objevte výhody protismogových sítí

2023-06-21 14:06

Znečištění vzduchu je závažným problémem na celém světě. Vysoké koncentrace částic v atmosféře zvyšují riziko onemocnění, jako jsou například nemoci dýchacích cest. Jaké jsou výhody sítí proti smogu a vyplatí se je instalovat do oken?

Objevte výhody protismogových sítí

Antismogové sítě jsou řešením, které chrání před znečištěním vzduchu tím, že zachycují prach a další škodlivé látky. Sítě se instalují na okna a jsou schopny propouštět vzduch, přičemž blokují škodlivý prach a znečišťující látky, jako je smog. 

Instalace sítě je investice, která může přinést mnoho výhod.

Řešení pro alergiky

Síťka blokující znečištění bude skvělým řešením pro lidi, kteří bojují s alergiemi na různé druhy pylů. V období alergií bude pro alergiky řešením síť proti smogu, která výrazně omezí pronikání znečištěného vzduchu včetně alergenů.

Celoroční ochrana

Sítě jsou vyrobeny z nanovláken, která zabraňují pronikání škodlivých částic do dýchacích cest a do domácnosti. V zimě budou fungovat jako filtr, když je za oknem smog, zatímco v létě budou blokádou pro hmyz. V zimě není třeba sít’ demontovat, takže se stále častěji stává alternativou k čističkám vzduchu, které vydávají hluk.

Lepší dýchání

Montáž sítě do okna má za následek zlepšení kvality dýchání. Síť se dobře osvědčí v domech, kde žijí nejen alergici, ale i děti. Bariéra, kterou síť vytváří proti nečistotám zvenčí, pomáhá udržovat lepší kvalitu vzduchu uvnitř domu.

Řešení na několik let

Antismogová síťka by se měla vyměňovat každé 2 roky, aby si plně zachovala své filtrační vlastnosti; v oblastech se silně znečištěným vzduchem se doporučuje vyměňovat síťku každý rok.

Antismogová síť má mnoho výhod, a proto byste měli zvážit její instalaci ve svém domě. Instalace sítě je investicí nejen do ochrany před smogem, ale také do ochrany vašeho zdraví a zdraví členů vaší domácnosti.

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou data IT uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. v počítači, tabletu, chytrém telefonu atd.), která váš prohlížeč odesílá na server pokaždé, když z tohoto zařízení přistupujete na webové stránky při návštěvě stránek na internetu.

Naše webové stránky používají nástroje Google Analytics, Google Tag Manager a Google Ads vyvinuté společností Google LLC. Kliknutím na tlačítko 'Souhlasím' přijímáte ustanovení naší smlouvy. Zásady ochrany osobních údajů. Přečtěte si kliknutím na odkaz.