Co jsou to moskytiéry a jak fungují?

2023-05-31 13:05

Blížící se jarní období je obdobím, kdy se naše okna stále častěji otevírají, abychom místnost vyvětrali a dovnitř vpustili čerstvý vzduch. Teplé období je bohužel i zvýšenou aktivitou hmyzu, který se dostává dovnitř a ztěžuje nám fungování. Jak ochránit svůj domov před hmyzem? Co jsou sítě proti hmyzu a proč byste je měli instalovat do oken?

Co jsou to moskytiéry a jak fungují?

Sítě proti hmyzu – ochrana proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou sítě určené k ochraně proti komárům a jinému hmyzu. Používají se v oknech, dveřích a posuvných dveřích a poskytují mechanickou bariéru proti hmyzu. Sítě zabraňují vniknutí hmyzu do interiéru budovy. Jsou vyrobeny z sítí s velmi drobnými oky, které ztěžují vniknutí i tomu nejmenšímu hmyzu. Jejich jednoduchá montáž a nízké investiční náklady je činí velmi jednoduchým řešením ochrany interiérů před hmyzem.

Ideální způsob, jak se zbavit hmyzu

Dostupnost více než desítky variant sítí proti hmyzu, různé modely a investiční náklady znamenají, že si každý najde ten správný výrobek pro sebe. Posuvné, rámové, dveřní sítě proti hmyzu – budou fungovat v každém interiéru a zajistí funkčnost pro celou rodinu. 

Díky možnosti výběru z několika typů sítí od antismogových až po antialergické chrání výrobek nejen před hmyzem, ale také před alergeny a pyly vznášejícími se venku.

Posuvné, rámové…

Rámové sítě proti hmyzu se hodí, pokud chcete snadno a rychle namontovat. Tento typ sítě je velmi oblíbený, pokud nechcete síť proti hmyzu montovat nastálo. 

Posuvná síť je velmi praktickým řešením, zejména pro často otevírané dveře a okna. Tento typ sítě bude dobře fungovat na dveřích a na balkonových oknech.

Dveřní sítě neomezují například funkčnost terasy a není třeba je demontovat, proto jsou vhodné například pro pokoje spojené s terasou.

V našem bezplatném konfigurátoru najdete širokou nabídku sítí proti hmyzu, zajistěte si ochranu před letním hmyzem a nakonfigurujte si ji hned.

PRZYCISK “KONFIGURUJTE TEĎ”

Naše webové stránky používají internetové značky, jako jsou soubory cookie, ke shromažďování a zpracování osobních údajů za účelem personalizace obsahu a reklamy a analýzy návštěvnosti webových stránek, aplikací a internetu. Soubory cookie jsou data IT uložená v souborech a uložená ve vašem koncovém zařízení (tj. v počítači, tabletu, chytrém telefonu atd.), která váš prohlížeč odesílá na server pokaždé, když z tohoto zařízení přistupujete na webové stránky při návštěvě stránek na internetu.

Naše webové stránky používají nástroje Google Analytics, Google Tag Manager a Google Ads vyvinuté společností Google LLC. Kliknutím na tlačítko 'Souhlasím' přijímáte ustanovení naší smlouvy. Zásady ochrany osobních údajů. Přečtěte si kliknutím na odkaz.